goede doelen

In 2018 hebben wij met dankzij uw inkoop van chocoladeletters weer een fantastisch resultaat geboekt.  Met veel plezier en trots hebben wij de inkomsten gebruikt om een  pannakooi voor de school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs ‘Heuvelrug’ in Zeist te sponsoren.

Wij zijn als Kiwanis Zeist en Kromme Rijn heel erg blij dat wij de leerlingen van VSO Heuvelrug deze pannakooi hebben  kunnen schenken.

De opening werd onder grote belangstelling verricht door de heer Sander Jansen, Wethouder Sport uit Zeist. Hij moest het in de pannakooi opnemen tegen een leerling van de school.  Hierna volgde de sportieve clinic Pannavoetbal door Europees kampioen en 4-voudig Nederlands Kampioen Mo Boutaka.

Zie hier de diverse artikelen uit de pers:  Zeister Nieuwsbode
en Slotstad Nieuws. Ook nog een kort beeldverslag

 


 

 

In 2017 heeft Kiwanis Zeist ook weer chocoladeletters verkocht voor het goede doel, de Sinterklaasbank.  Op 13 juni 2018 hebben we een cheque aangeboden van 12.000 EURO om hiermee de Sinterklaasbank voor meerdere jaren financieel te steunen. We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de 2017 actie !

 

Uitreiking van een cheque aan de Sinterklaasbank